Pages

Tuesday, August 13, 2013

Cuti Raya

Nampaknya hari ni dah masuk raya ke enam.Sebelum raya masing-masing sibuk kemas rumah,saya pun sibuk menyimpan barang2 saya risau budak2 duk main pulak.Barang apa tu?Hehe...Biasa lah komik2,pen2 warna dan barang2 kerja rumah.
Buku2
 Ni antara barang2 yang saya suka terutamanya komik.Saya ada jugak baca novel remaja.Yang lain tu kerongsang dan keychain je.Teringin pulak nak beli figure anime yang kecik2 dan comel tu.Hehe....(>o<)
Tapi,raya ni tak pi mana2 pun.Duduk kat rumah tunggu orang datang beraya je.Sempat lagi tengok anime Another dengan Kokoro Connect..

Homework untuk cuti raya ada tapi jadi tak yakin pulak nak buat...Kerja lain rajin pulak.Saja try lukis Eren dari anime Attack on Titan(Shingeki no Kyojin).Tak tahu lah jadi ke tak.Ni cuma WIP je.Belum tentu bila siap...Hehe...
Lukis...lukis...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...